Valpplaner

Nu hoppas vi på fin-fina valpar vecka 3/4 2023 Peg är parad med Igge ! Beräknad valpindex är 110 och inavel 0.2 % Peg är svensk utställnings Champion och tränar Nosework. Igge har Cert på utställning och tränar och tävlar i Nosework. Båda har gjort väldigt trevliga BPH. Är du intresserad av en valp ur denna kombinationen så tveka inte att höra av dej !

Peg och Igge
Igge
Peg

En reaktion på “Valpplaner

 1. Eva LundgrenMagnusson

  Hej Ramita!
  Vi såg att det är valpar på gång, undrar om dom är tingade eller om vi har en chans. Vi miste vår hund 2019 och nu är det dax för en till. Ser att du bor i Mölndal och det gör vi också. Vi har jättebra trädgård och en hemmaboende (ibland två) vuxen son, studerande. Jag jobbar hemifrån och min man har gått ner till halvtid inför pensionen så det är alltid någon hemma hos oss. På sommaren åker vi till torpet i uppland där vi har ännu större tomt och väldigt nära till både hav och älv där det är hundbad överallt. Om du har möjlighet så skriv en rad om hur det går till vid ett köp av valp och när de är leveransklara. Om vi får komma och titta förstås
  Med vänlig hälsning
  Eva LundgrenMagnusson och Alf Magnusson

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *