Rufus och Pegs valpar

Rufus och Peg fick sina valpar i mitten av veckan . Peg var tjock om magen och ut kom 8 stycken valpar på 350-400 g5 tikar och 3 hanar ! 4 långa svansar och 4 korta 😃

2 reaktion på “Rufus och Pegs valpar

 1. Emma Persson

  Hej!

  Vår familj är väldigt intresserade för en ny familjemedlem. Vi är en familj på mig Mats, min fru Anja och våra tre döttrar. Tanken är att valpen kommer flytta in tillsammans med mig, min fru och vår yngsta dotter. Vi bor i Älvängen som ligger strax utanför Göteborg, vi har nära till både sjö och skog runt hörnet. Vi är en hund van familj som älskar att umgås tillsammans och det är viktigt för oss att hunden kan vara med på aktiviteter vi gör tillsammans. Vi köpte vår tidigare hund Keo (irish soft coated wheaten terrier) år 2007 och han blev en stor del av vår familj. Vår fina Keo fick vi tyvärr nyligen säga hejdå till, då han som 14 åring fick somna in. Livet utan hund medför en stark känsla av att något viktigt saknas. Vi saknar någon att ha med i skogen när vi plockar svamp och någon att ha med när vi åker till vår husvagn på helger och semester som står på säsongsplats på Orust. Vi saknar att ha med någon på promenader och vi saknar framförallt de små glimtarna i vardagen man har när man har en hund i familjen. Då vi har haft hund i 14 år så är vi vana och noga med att planera både vardagen men även helger och ledigheter utifrån vad som blir bäst för hunden.

  Vi har ett stort kontaktnät med hund vana personer som kommer vara aktiva kring hunden.

  Något vi kan lova och garantera är att vad vi kan erbjuda en hund är ett tryggt hem, en aktiv och rolig vardag men framförallt mycket kärlek.

  Om ni önskar att veta mer om oss kontakta oss gärna så kan vi berätta mer och eventuellt svara på frågor och funderingar ni har.

  Mats: ‪0704628183‬

  Anja: ‪0706160916‬

  Emma: 0736528056

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *