Valpplaner

Vi väntar på att Qlara skall börja att löpa Så det skall bli roligt och spännande att förhoppningsvis få valpar i vår  ?

3 reaktion på “Valpplaner

 1. Jessika Tjulander

  Hej,
  Vi letar hund och har hört mycket positivt om Spansk Vattenhund. Häromdagen träffade vi på en av era valpköpare med sin fina hund i Delsjöskogen nära vår bostad. Vi hör därför av oss och hoppas få bli en av era kommande valpköpare. Vi lever redan nu ett mycket hundvänlig liv. Jag jobbar deltid hemifrån och promenerar ofta o gärna i skogen. Jag är också uppvuxen med två pudlar som blev mina bästa vänner under en stor del av uppväxten.
  Vi är en familj på fyra med två vuxna barn som 19 och 21 som bor hemma troligen några år till.
  Hör gärna av er till oss! Jag finns på mobil 0707874606.
  Med önskningar om ett gott 2021!
  Vänliga hälsningar
  Jessika Tjulander med familj

  Svara
 2. Petra Birgersson

  Hej!
  Jag och min man skulle vilja utöka familjen med en ny liten vän. Vi har tidigare haft en Golden Retriever, men under de senaste fem åren har vi inte haft någon hund. Främst på grund av våra arbetstider, men då jag nu går ner i tid finns det möjlighet att skaffa en valp.
  Vi vill den här gången ha en något mindre hund och vi har läst på och jämfört olika raser. Vi fastnade för Perron, då den passar våra önskemål och vardag. En trogen vän, glad, något ”försiktig” och den behöver få arbeta såväl fysiskt som mentalt. Vi kan erbjuda trygghet och ett kärleksfullt hem.
  Vi berättar gärna mer om vår vardag och dylikt.
  Vet att det finns ett stort intresse av valpar i dessa tider, men håller tummarna för att vi får göra en intresseanmälan för valp till våren/sommaren.
  Varma hälsningar, Petra och Erling från Skåne

  Svara
 3. Lisa Hansson

  Hej!
  Jag har länge funderat på att välkomna en nya familjemedlem i vårt kärleksfulla hem. Själv är jag uppväxt med hundar och vi är ofta hundvakt när vänner och bekanta behöver en extra hand. I familjen ingår tre tonåringar som alla önskar dela uppdraget med dagliga promenader, lek och mentala övningar. Eftersom jag har möjlighet att jobba hemifrån och annars har gåavsvånd till mitt jobb passar det mycket bra att ta hand om en valp. Vårt hem står inte tomt längre stunder under dagen och vi har många hundvana vänner och släktingar som gärna välkomnar en hund som sällskap under dagen. Hela familjen gillar friluftsliv och är aktiva under årets alla månader. Jag fastnade för era hundar särskilt eftersom du beskriver den mentala hälsan som viktigast och eftersom Perron är en trogen vän lika mycket som en glad följeslagare i ett aktivt liv i skog, mark och framför allt vatten. Somrarna tillbringar vi mestadels i vår stuga i Göteborgs skärgård med mycket vattenlekar och dagliga promenader på klipporna.
  Med förhoppningar om en ny familjemedlem inom snar framtid.
  Varma hälsningar från familjen Hansson i Falkenberg.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *