Valle 1 år söker nytt hem

Han har svårt att gå ihop med sin nuvarande flock . Vi vill att hans nya familj skall bestå av hundvana människor utan småbarn, eftersom Valle inte har någon erfarenhet utav det .

 

 

En reaktion på “Valle 1 år söker nytt hem

  1. Katarina Andreasson

    Hej Marita! Träffade dig när jag var på promenad i Kikås, där vi också bor i villa. Du tipsade om Valle när jag berättade att vi söker hund, gärna en omplacering. Vi är ett par med erfarenhet av hundar, senaste labradoren gick bort för tio år sedan av ålder, våra barn är nu i 20 års åldern och känner att vi har tiden igen för en hund. Jag har ett flexibelt jobb som gör att jag jobbar hemifrån flera dagar i veckan, Ungdomarna och en pigg mormor är också gärna back-up, så vi känner att vi har rätt förutsättningar för en ny familjemedlem. Vi har en 6 år gammal katt med viss hundvana, försiktig, så det krävs att hunden är lugn gentimot katter. Vi promenerar mycket i Gunnebo och ute med båt på sommaren, så Valle behöver gilla att hänga med i olika miljöer. Hälsningar Katarina

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *