Vera och Foppa

Nu har vi parat Vera med Foppa ?
Ett par veckor senare än vad vi tänkt från början! Nu hoppas vi på valpar mellan dessa fina hundar vecka 20. Med leverans vecka 28, Vi förväntar oss brun-vita samt svart-vita valpar.

?


7 reaktion på “Vera och Foppa

 1. Josefine

  Hej.

  Mitt namn är Josefine och jag är bosatt i Göteborg. Jag är uppvuxen med hund och just nu har vi en utav de gulligaste Golden i mitt familjehem. Jag är intresserad utav att köpa mig en egen perro och har lite frågor om när ni vet om det blir valpar och isåfall ett ungefärligt pris.

  Ha en trevlig kväll,
  mvh Josefine Kinnmark

  Svara
 2. Jannicke och Robert Bergman Jonasson

  Hej! Vi är väldigt intresserade av en tik valp om det tar sig för Vera. Vi anmälde intresse för valpar efter Nomi förra våren, men fick backa pga av arbetbyte för min del. Nu är vi mer förberedda och väldigt sugna. Allt med arbetstider är löst. Mvh Jannicke och Robert

  Svara
 3. Inger Vallin

  Hej!
  Vilket stiligt par, det kommer bli vackra valpar.
  Nu håller vi tummarna att allt går bra.
  Mvh
  Inger med familj

  Svara
 4. Josefin

  Hej!
  Är en familj från Kristianstad i Skåne som gärna vill köpa en valp!
  Vi önskar gärna en tik och gärna svart vit!
  Mvh Josefin och Henrik

  Svara
 5. Amanda Bimer

  Hej! Vi är en familj på 7 som vill köpa en hund och tror att en spansk vattenhund skulle passa oss bra utifrån det vi har läst på om rasen. Idag bor bara Amanda som är den yngsta i familjen kvar hemma och bor tillsammans med mamma och pappa i en 4a i Gamla stan i Stockholm. Vi har dessutom ett hus ute på landet där vi är på helger och sommarhalvåret. Vi har tidigare haft flera hundar och pappa är uppväxt på en kennel då vår farmor föder upp Golden Retrievers. Pappa jobbar hemifrån och mamma en till två vardagar i veckan hemifrån. Amanda som bor hemma tar studenten nu i sommar. Emelie, som är äldsta syskonet bor i en lägenhet i stan och kan ha hund med på jobbet. Emelie har tränat både lydnad och agility med våra tidigare hundar.
  Vi planerar att hunden kan vara hemma med pappa på vardagar och med Emelie på jobbet vid behov. På helger är vi som sagt ute på landet på Ekerö ca 40 min utanför Stockholm.
  Du verkar vara en seriös uppfödare och vi är väldigt intresserade av att köpa en valp av dig. Finns det någon möjlighet att träffa dig och dina valpar gör vi gärna det.
  Med vänlig hälsning, Amanda Bimer
  E-post: amandabimer@hotmail.com

  Svara
 6. Amanda Bimer

  Hej! Vi är en familj från Stockholm som tror att en spansk vattenhund skulle passa oss bra. Du verkar vara en seriös uppfödare och vi är väldigt intresserade av att köpa en valp av dig. Finns det någon möjlighet att träffa dig och dina valpar gör vi gärna det.
  Med vänlig hälsning, Amanda Bimer
  E-post: amandabimer@hotmail.com

  Svara
 7. Bengt Lindgren

  Hej! Vi är ett pensionärerspar och skulle vilja ha hund igen. Har haft en Beagle och en Welsh Gorgi. Har jobbat inom räddningstjänsten och gärna prova den som sökhund. Hane.
  Mvh
  Bengt

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *