Vera och Foppa

Nu har vi parat Vera med Foppa 😊
Ett par veckor senare än vad vi tänkt från början! Nu hoppas vi på valpar mellan dessa fina hundar vecka 20. Med leverans vecka 28, Vi förväntar oss brun-vita samt svart-vita valpar.

🐶


4 reaktion på “Vera och Foppa

 1. Josefine

  Hej.

  Mitt namn är Josefine och jag är bosatt i Göteborg. Jag är uppvuxen med hund och just nu har vi en utav de gulligaste Golden i mitt familjehem. Jag är intresserad utav att köpa mig en egen perro och har lite frågor om när ni vet om det blir valpar och isåfall ett ungefärligt pris.

  Ha en trevlig kväll,
  mvh Josefine Kinnmark

  Svara
 2. Jannicke och Robert Bergman Jonasson

  Hej! Vi är väldigt intresserade av en tik valp om det tar sig för Vera. Vi anmälde intresse för valpar efter Nomi förra våren, men fick backa pga av arbetbyte för min del. Nu är vi mer förberedda och väldigt sugna. Allt med arbetstider är löst. Mvh Jannicke och Robert

  Svara
 3. Inger Vallin

  Hej!
  Vilket stiligt par, det kommer bli vackra valpar.
  Nu håller vi tummarna att allt går bra.
  Mvh
  Inger med familj

  Svara
 4. Josefin

  Hej!
  Är en familj från Kristianstad i Skåne som gärna vill köpa en valp!
  Vi önskar gärna en tik och gärna svart vit!
  Mvh Josefin och Henrik

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *